Volleybollsturnering

I Tisdags körde jag ett gympass i en timme innan skolan, då jag inte skulle hinna köra efter skolan, då vår klass hade slutkonsert och vi skulle öva osv.

Igår hade vi de sista lektionerna på hela grundskolan. På morgonen hade vi matte, därefter idrott och efter lunch hade vi Volleybollsturnering me alla nior. Vi delade upp klassen i 2 olika lag(så det inte skulle vara så många på planen), laget jag deltog i, vann 3/5 av matcherna, vilket var en stor förbättring sedan tidigare år, då vi aldrig vunnit i någon sportgren tidigare, föra att vi är musikklass, haha. På kvällen sedan hade vi fotbollsträning i 1,5h.

Idag kl 9.00 hade vi fotbollsträning i 1,5h. Sedan tog jag en buss till pappa, men är i stan igen nu igen då jag ska spendera kvällen i boulongen med klassen, och spela lite kubb, och volleyboll.
Hörs!Match mot Sandviken

Vi har alltså haft dubbelmöte mot Sandviken den här helgen. Igår spelade Div 1 laget, då jag stog. Det blev vinst med 5-2. Idag spelade andra laget Gelfe IF F17, där vart det 0-0, också mot Sandviken. Jag var avbytare idag, då jag spelade igår.
På kvällen sedan efter matchen, gick jag till gymmet och körde ett mag- och benpass, på 1h och 15 min. Imorgon har jag fotbollsträning 20 över fyra. i 1,5h. efter det ska jag kolla på GIF som på hemmaplan mot Djurgården.

Nytt

Igår var jag och handlade lite träningskläder innan skolan. Alla var från H&M då det var 20% rabatt på allt för medlemmar.

99kr -H&M
99kr - H&M
149kr - H&MMorgonrunda

Har nyss kommit in till lägenheten igen, från min morgonrunda. Jag sprang 9,1 km. Nu sitter jag och äter frukost. Blåbärs- och hallonsmoothie.
Idag ska jag spela mot Sandvikens IF, hemmaplan kl 15.00, efter det ska jag åka hem till pappa och ta första doppet på Sandsnäs.

Igår fick vi sluta tidigare (13:20)pga vi hade ingen matte. Så jag passade på att springa efter skolan, 9km. Jag sprang till gymmet efter, men jag körde bara några övningar, då det var så varmt så jag inte kunde köra något mer, så jag gick hem och gick tillbaka halv 6 med Ida, då det hade blivit lite svalare, då det var varmaste dagen på året igår.
Jag körde ett mag-och benpass i 1h och 15min.
Kvällen spenderade jag med mina vänner.

Avslutningsmiddag med LA

Idag har jag varit funktionär på förra skolans idrottsdag, som jag skev tidigare. Det blev en kanondag med mycket sol och värme, hade uppåt 28 grader i skuggan. Brännde mig rejält dock, då jag glömde ha på mig solkräm. Jag cyklade dit och tillbaka, vilket resulterade 8 km.
På eftermiddagen hade jag fotbollsträning i 1,5 h. 
Efter det hade jag avslutningsmiddag med löparakademin på Interpool. 
Jag hade även mys i boulongen med vänner innan fotbollsträningen och unnade mig svenska jordgubbar.

Avslutningsmiddag

Fotbollsträning på Strömvallen

Idag har det varit en helt vanligt onsdag, mitt i vardagen. Nu märker man att det drar ihop sig, med allt och det efterlängtade sommarlovet ligger och väntar på att få blomma ut.

Halv 6 hade jag fotbollsträning i ca 2 timmar. Därefter tog jag bussen till pappa för att sova där inatt, pga att jag och anra elever skall vara funktionärer på en friluftsdag imorgonbitti, för vår gamla skola, upp till 6:an. Det var perfekt tajming då jag såg att det skulle bli kanonväder imorgon, så det skall bli skönt och vara ute hela dagen imorgon.

Vårruset 2014

Precis sprungit vårruset! Jag sprang på ca 22min(på 5 km).
Det var jättevarmt och svettigt, så jag får vara nöjd med min tid. Orientering

Vi har nyligen haft orientering nu på morgonen med skolan. Det var en ganska kort bana på 3,3km, då det gick fort och insåg att jag hade 3h håltimme innan lektionerna började igen, så jag drog en sväng till gymmet och körde ett mag- och benpass på 1,5 h. 
Ikväll är det Vårruset. TAGGA!Solig helg

Lördagen bestod av 1,5 h gym, efter det åkte vi till GävleEnergi för att packa påsar, då vi skulle få pengar för det till klassresan.Efter det tog jag bussen till pappa och njöt av solen och körde lite Zumba, hoppade studsmatta och solade en del.  Efter det tog jag bussen till stan igen då jag fortsatte att spendera kvällen med mina vänner.

Igår hade vi match mot QBIK (Karlstad) , jag var avbytare, vi turas om och stå ungefär varannan match. Det blev förlust med 1-2. Efter det åkte jag till pappa igår igen, jag kollade på Jonatans match. Efter det åkte vi tillbaka till Gävle efter det gick jag på Zumba på korpen i 1 h och därefter på Core-pass i 45 min.

Idag har jag fotbollsträning efter skolan 20 över fyra, sedan ska jag plugga, då vi har 5 prov denna vecka.
Grillkväll i lördags

Födelsedagsfirande

Idag blev en lyckad dag då jag började dagen med P4-milen på morgonen, fast jag sprang endast ett varv (5km), pga att jag ansåg att jag inte skulle hinna ett varv, för att jag hade NP i SH idag på morgonen.
Efter skolan gick jag och körde ett gympass på 1 timme och 45 min.
Efter det drog vi iväg till födelsedagsfirande i Vendel. Men fina, goa kusin Julia fyller 16 år snart(vi firade henne i förskott).
Vi spelade fotboll, träffades och åt god mat.

Efter P4-milen

P4-milen

Jag är medveten att jag har haft dålig uppdatatering de senaste dagarna. Men jag har inte haft någon ork att skriva, då jag haft +40 graders feber och halsont. Idag skall jag gå till skolan, då jag känner mig piggare. Jag ska försöka gå på fotbollsträning också ikväll. 
 
Idag har vi SO-NP i Samhällskunskap och lika så imorgon. Vi har även Svensk litteraturhistoriaprov idag.

Jag har sist men inte minst även anmält mig till P4 milen, som starten går imorgon innan skolan/jobbet, klockan 07:25 i bouloungen. Jag fick höra om loppet om min pappa som tipsade mig om det, då de sade på det radion. Det är dessutom ett bra tillfälle att hinna träna för mig innan nationella, då jag presterar bättre om jag för träna innan något prov.
Det kommer att vara radiosänt, och om du kommer och springer imorgon (16 maj) med mig och andra så är du med och bidrar till att motverka Cancer.

Det kommer vara två varv så om du känner att du inte hinner springa två innan jobbaet/skolan imorgon så kan du gå av efter 5km, vilket man fick göra, bara man deltar.
 Det är gratis att vara med! Om du bor i närhetan av Gävle och vill vara med att springa gör du det genom att anmäla dig HÄR

5km banan på P4-milen!


Gympass på håltimme

Jag har nyss passat på och kört ett gympass på 1h och 35 minuter. Vår hemkunskap blev inställd, då vi fick 2h, 45 håltimme. Idag har jag även fotbollsträning i 1,5 timme.Träningssöndag

Idag vaknade jag upp kvart i åtta och gjorde mig i ordning för löprunda på morgonkvisten. Det blev 9 km, jag sprang lite intervaller också. 
När jag kom tillbaka från rundan kollade jag på serier och tog det lugnt. Efter en stund fick jag ett samtal från en av mina tränare, och sade att jag skulle spela match idag också, då blev det lite bråttom, då ingen hade sagt att jag skulle så idag. Vi spelade mot skutskär med Division 1-laget. Vi vann med 4-0. 

Efter det åkte jag hem till pappa och sedan cyklade jag till ica med pappa, vilket resulterade drygt 6 km. 18.00 jag jag och Ida på Zumba. Älskar Zumba då det är så rolig dans, då man inte äns tänker på att man tränar för att det är så roligt, men väldigt jobbigt också. Har ni inte testat på Zumba, rekomenderar jag det verkligen!
Zumbapasset var i 75 minuter.

Zumba Fitness


Match mot Forsa

Matchen mot forsa idag gick ganska bra, de var ett väldigt duktigt motstånd, och det blev en målsnål, jämn match. Resultatet blev 0-0, då vi plockade ihop ett poäng ändå.

Efter matchen koladde jag på One Tree Hill i timmar,  jag har säkert sätt 12 avsnitt bara idag, därefter gymmade jag i 1,5 h. Det blev ett mag och benpass först i en timme och efter det 30 min armar.

Snart ska jag mysa i soffan och tagga till Eurovision.
 

Vårkonsert

Igår kväll hade vi alltså vår sista Vårkonsert, det var jätte roligt men lite sorgligt också att vi aldrig kommer att ha någon mer Vårkonsert med musikklasserna, på högstadiet. 

Idag har vi match mot Forsa med Gefle IF F17 klockan 11 på Strömvallen, jag vet dock inte om jag kommer att stå p.g.a. målvaktstränare sade inget om hur det skulle bli om vem som skulle stå. Efter det ska jag kolla på min bror när han spelar match med sitt lag och sedan bär vi iväg hem till pappa.

Idag är det så fint väder så man får passa på att träna uta när man kommer hem, jag som bor i en villa hos pappa.
Träningsmotivation till att träna ute.

Morgonpass

Idag har jag kört ett morgonpass på gymmet innan NP- i matte, man märkte faktiskt att det hjälpte till med resultatet, att det gick bättre på provet, då man får endorfiner av att träna och man orkar mer. Provet gick ganska bra.
Det blev ett mag-och rygg pass i 1 timme och 15 minuter.


Mag- och benpass

Igår hade jag fotbollsträning i 1,5 h. 
Idag hade vi orientering på idrotten. Det var en ganska lätt bana, men svårt att hitta första kontrollen + att de regnade hela tiden, och även resten av dagen. Banan var lite drygt 5 km.
Vi hade även spanska muntligt idag.  

Efter skolan cyklade jag till löparakademin, då vi sprang 6,2 km. Det blev totalt 8 km cykling och ca 11,2 km löpning idag. 
Efter löpningen drog jag även en sväng till gymmet i 1 timme för ett mag och benpass.

Imorgon har vi nationella i matte del D, på morgonen, då jag ska hinna gymma innan för att bli lite pigg på morgonkviste, för att kunna prestera bra, men också för att jag inte kan göra det på eftermiddagen/kvällen då jag har min sista Vårkonsert på högstadiet med musikklasserna. 


Gympass på håltimmen

Jag har haft NP i matte på morgonen, sedan blev jag klar snabbt, jag drog då en sväng till gymmet, då vi inte hade någon Idrott pga Nationella. Det blev ett mag och benpass som vanligt i en timme. Man måste ju utnyttja den tid man har över och passa på!Milen


Dagens middag: turkisk yoghurt, gurka rödlök och varm kalkon med purjolök och grön chili. Det var jätte gott men dock lite starkt, då mamma hade i drygt 12 st chili.

Idag var det träning med löparakademin klockan fem. Vi sprang en mil. Efter det körde jag ett mag. och benpass på drygt en timme. Cyklade även drygt en mil idag.

Seriepremiär

Gefle IF F17
Idag har vi burit iväg till Västerås med laget för att spela seriepremiär mot BK30. Det var tänkt att jag skulle stå, men eftersom jag inte mådde så bra just då så valde jag att hoppa över, då man inte kanske vill ställa sig i mål och veta att man inte kan göra sitt bästa och ge 100% fullt ut, då man endast lurar laget och sig själv.

Det blev en väldigt spännande match och vi vann med 2-1! Wihooo! Så skönt att börja serien med 3 poäng.

Imorgon har vi sovmorgon till 09:50, då jag ska dra iväg till gymmet på morgonen i drygt en timme. Efter skolan är det sedan fotbollsträning i 1,5 h.


Träningsläger

Befinner mig som sagt på träningsläger och i Ockelbo/Åbyggeby med laget. Igår hade vi två träningar som var ca 2h vardera.

Idag hade vi en träning klockan 10.00 som var ca 2h. Sedan har vi varit i skogen och grillat och myst i ca 5 timmar. Ikväll är det sista natten och (tränarna har delat in oss i grupper sedan tidigare) vi ska ha melodifestivalen så vi ska framföra ett nummer. 

Imorgon åker vi hem till Hedesunda igen och vilar ut, men innan ska vi ha en till träning i 2 h. 

Bilder från idag i skogen.