Tillbaka till rutiner

Nu är jag jag tillbaka igen efter ett litet uppehåll (igen). Kände väl helt enkelt att jag behöve en paus när skolan började, så man kommer i i rutiner och försöka komma in i det igen. Nu tycker jag väl att jag har kommit in i det så nu är jag back on track och good to go.

Vad som har hänt sedan sist med fotbollen är väl egentligen att vi har spelat DM-final, F17- DM. Vi spelade mot Hille den 17 september på Gavlevallen och vann på övertid med 3-0. Vi har även blivit det sergande laget i damtrean, vilket är hur kul som helst. Därmed är vi klara för att gå upp till tvåan, efter att vi är obesegrade i division tre.

Jag har även fyllt på mitt gymkort igen på Korpen sporthuset och Korpen Gävle Strand. Jag köpte ungdomserbjudandet för 800kr för 4 månader, vilket är en riktigt bra deal. 

Jag sökte även till Gävle lucia och kom med, men valde att hoppa av för att jag inte trodde att jag skulle hinna med både det, skolan, fotbollen, träningen och privatlivet. Då prioriterar jag hellre fotbollen, träningen och skolan före detta.
Vinst i F17 DM
 Seriesegrare i Division 3
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback