Mag och konditionspass

Cyklade direkt från bussen till gymmet och invigde ett par av shortsen. Körde ett mag och konditionspass med en liten twist, då jag körde någon ryggövning också. Set blev totalt ca 1 h och 15 minuter och därefter cyklade jag hem. Snart ska jag till ön, sjukt taggad. Hörs!Nya träningskläder


Var på stan en sväng i morse direkt efter att jag hade ätit frukost. Fick reda på att det var halva reapriset idag på stadium så var där i ungefär i en timme. De flesta shortsen gick på ca 65kr-99kr, och sport-bhn 49kr, vilket var helt sjukt bra. Jag kände att det var dags att fylla på träningsklädsgarderoben lite. Det är ju kläder man aldrig kan få för mycket av.

Lite ändrade planer

Det blev lite ändrade planer idag, så körde basket idag innan lunch. Passade på och sprang ned till Gävle strand och körde lite basket i en timme, när det för en gångs skulle var sol. Sedan valde jag även att stanna hos mamma en natt till, då jag tänkte gå lite på stan imorgon och springa intervaller innan jag åker till pappa för att sedan på kvällen gå på ön imorgon. Kändes för i övrigt ganska bra på träningen idag, känns verkligen toppen att vara tillbaka igen och jag är jättetacksam för att jag är frisk. Snabbhetsträning

I lördags gick jag upp ca 8:30 och gav mig direkt ut på en morgonrunda. Sprang först 3,4 km som uppvärmning. Därefter valde jag ut en liten backe som lutade lite nedåt. Mätte ut en 20 meterssträcka och sprang 100%. Körde 4 fallstarter på 20meter och gjorde samma sak på 30 meter, vilade ca 1 minut mellan varje gång. Därefter joggade jag ned i 1 km. Fokusen den dagen var inte kondition utan snabbhet, därför är det viktigt att man får lång vila mellan varje gång, annars tränar man kondition, vilket inte var syftet det passet. Därefter tog jag bussen till stan, för att jag skulle jobba 14-21.
Fallstarter

Igår regnade det hela dagen, men trots vädret gav jag mig ut på en intervallrunda på 12 km. Därefter kollade jag på film hela dagen. Efter det körde jag ett pass pilates på 50 minuter. Det kan vara en av den jobbigaste träningsformen. Har kört det några gånger nu och det är så roligt och du får träna delar av kroppen som du aldrig tränat förut. 

Intervaller i hällregnet

Idag ska jag väl bara kolla på serier också hela dagen sedan på kvällen klockan sju har vi första fotbollsträningen efter uppehållet. Därefter ska jag ta bussen hem till pappa. 

Back on track

Nu efter Gothia har vi ju haft uppehåll i en vecka från gemensamma träningar. Så jag har försökt kommit tillbaka till träningen så mycket som det går nu, eftersom att jag har tappat mycket nu under dessa 5 veckor. Jag har dessutom köpt gymkort på hedesunda gym, för att jag försöker vara mycket hos pappa nu när det är lov.


I söndags var jag hos mamma. Jag började dagen med en runda i stan på 6,5 km löpning och därefter 3,5 km PW, innan jobb. Jag åkter därefter hem till pappa på kvällen och på måndagen köpte jag gymkortet och gymmade i 1h och 20 min och sprang hem (3,4km). Var även på sandsnäs och åt lunch med pappa.
I tisdags cyklade jag och Ida till gymmet och körde ett pass på ca en timme. Efter det körde jag intervaller på 45 sek *6ggr innan jag cyklade hem. Jag sprang som timglasformen, då vi har fått ett träningsprogram som vi ska följa under uppehållet. Det var tänkt att jag skulle till ön också och dansa, men det blev inte av pga vädret och mitt humör, men nästa tisdag blir det av iallafall!


I onsdags körde jag zumba i en timme på kvällen och efter det var jag med mina vänner och åkte till Sandsnäs bland annat. Igår(torsdag) hade vi hyrt bastuflotten på Sandsnäs för att pappa fyllde år. Vi bastade, paddlade kanot, badade och åt tapas. Det var jättetrevligt vilket jag verkligen vill göra om. Det var en fin dag igår så vi hoppade lite studsmatta och körde ett litet träningspass på den, mycket jobbigade än vad man tror.Idag vaknade jag ungefär nio, drack vatten och stack därefter ut på en morgonrunda i solen som blev totalt 8,3km.  Pappa och jag var på sandsnäs ett tag och sedan övningskörde jag tillbaka till gymmet och hoppade av och körde ett core och ben-pass på en timme, sedan gick jag hem.Gothia Cup 2015

En vecka senare. Många fina minnen tillsammans. Flera erfarenheter rikare. Massor av skratt, gråt, glädje och underbara dagar med laget i en vecka i Göteborg. 

Tror nog att den här gången på Gothia tog priset för den bästa cupen jag någonsin åkt på och det bästa veckan i hela mitt liv. Helt enkelt tredje gången gillt. 

På måndagen spelade vi vår första match mot Tyskland. Jag stod inte, (vilket jag var beredd på, då jag trodde att jag inte skulle få stå någon gång) vi vann med 3-0. På kvällen gick vi på gothia invigningen, vilket var sjukt mäktigt!
Efter första vinstenPå tisdagen hade vi match mot Göteborg, (vilken var det lag som spelade finalen förra året) jag fick stå den matchen, vi hade en sjuk press på oss i första halvlek, och släppte in ett mål. Men i andra halvlek lyckades vi vända och vi förde det mesta av spelet. Vi fick dock inte med oss så många chanser och det blev inget mål. 

Göteborg fick även en straff, dock så tog jag den och spänningen levde vidare och vi var påväg att kvittera, men när det var 5 min kvar så gjorde de ett inlägg och sköt in 2-0, vilket blev resultatet. Jag var ändå nöjd, och kände att jag hade gjort en helt okej prestation, för att vara drygt 6 veckor sedan jag stod. Så det kändes skönt att vara tillbaka. På kvällen gick vi på Liseberg och jag åkte flume ride med pappa, Jonte och Olliver, som hade åkt ner för att kolla.
Åt middag på Liseberg med laget

Onsdagen hade vi match mot USA, vilket vi också trodde skulle bli tufft. Vi visste att om vi bara spelade oavgjort eller vann så var vi vidare i A-slutspel.
Jag stod inte denna match. USA tog ledningen i första halvleken, men vi kvitterade i andra halvleken så det stog 1-1. Men när det bara var ca 1-2 min kvar av matchen, fick USA in ett ledningsmål, som höll sig hela matchen ut och vi var i B-slutspel. Det var synd för vi var bättre än dem. På kvällen gick vi återigen på Liseberg.

På torsdagen hade vi slutspel och första matchen var mot Brasilien vilket jag stod och vi vann första med 2-0. På kvällen hade vi 1/8 final mot norskorna vilken vi hade hela matchen men vi fick inte in bollen. Dua stod. De bara skjöt ut den till inkast hela matchen för att deras ända chans var att det skulle bli straffar, vilket det blev och såklart så vann de ju på straffar, och vi var därmed ute ur gothia i år igen på straffar.

Det har nog aldrig varit med irriterande än att förlora på det sättet. Men så blev det och alla var väldigt ledsna, men kvällen avslutades med att ledarna köpte pizza till alla i laget och alla satte och tröståt. Det var en bra avslutning på kvällen iallafall.

På fredagen var vi alltså lediga och vi tog bussen till heden för att ledarna skulle bjuda oss på glass, kolla match, shoppa billigt i intersportbutiken och ta lagfoto. Det var en jättefin dag så det var jättelyckat. Därefter åkte vi till Liseberg. Vi åt middag där och många spelade på hjul. Därefter åkte vi till Ullevi och kollade på A-finalen för G16 och G18. Sedan hade vi en mysig lagkväll med laget. Har nog haft världens bästa vecka trots att turen inte har varit på vår sida den här gången, men det blir fler gånger! Löpträning i Hemlingby

I onsdag var vi och åt på terassen efter min fotbollsträning, för att fira det positiva beskedet. I torsdags hade vi fysträning och efter det har jag haft dödens träningsvärk och har det fortfarande. 

I fredags gjorde jag inte mycket mer än att kollade på serier hela dagen och packade till Gothia. Igår hade vi egen träning. Men vi i laget bestämde att vi skulle springa klockan 9 i Hemlingby. Vi sprang intervaller i 40 min. Efter det cyklade jag till jobbet och började jobba kl 10 och jobbade till 18:15. 

Nu sitter jag på bussen påväg till Göteborg, för Gothia Cup!

Intervaller i Hemlingby 
Sallad på Terassen med mamma, Jonte och Olliver.


GOTHIAAA!!

Bildsammanfattning
Här kommer en bildsammanfattning från uppehållet jag hade i bloggen.


Boattrip innan buggkurs
Buggkurs

Stranden
Sandsnäskäk med Ida och pappa.

A-lagsmatch


Stranden och minigolf med Saga.


Det slutgiltiga beskedet

Jag har helt enkelt inte kunnat blogga på några dagar nu för att jag har varit så orolig över hur provsvaren skulle se ut. Jag ville helt enkelt inte skriva något här för att jag är rädd att jag skulle tänka negativa tankar. Jag har verkligen försökt att hålla possitiviteten uppe hela den här 5 veckors perioden. Därför ville jag inte börja tänka: "men tänk om". 

Idag klart i nio var jag hos läkaren och gjorde arbetsprovet. Det kändes verkligen bra och utan konstigheter, fast jag tog ut mig till max. Det visade sig sedan att arbetsprovet var jättebra utan konstigheter. Läkarna på arbetsprovet sa att det skulle ta minst två veckor till att få svar. Det accepterade jag helt INTE enkelt och gick direkt till läkarna på barn och ungdoms avdelningen. För att se om de kunde skynda på svaren lite. 

Det jag inte tänkte göra var att sitta och vänta på att provsvaren skulle komma hemskickade till mig om några veckor, jag tänkte inte låta några läkare låta ta ifrån mig att inte få spela på Gothia Cup.  När jag väl kom fram dit så hick det att ordna, de ville bara ta ett nytt sänka och kolla om jag fortfarande hade lite förhöjda blodvärden. Doktorn skulle ringa mig och ge mig det slutskildiga beskedet senare på dagen.

Ville verkligen få beskedet idag eftersom att idag var den sista fotbollsträningen innan Gothia, så jag hann vara med på den.

Min läkare ringde upp mig runt halv 2 och sa att allt så jättebra ut och ATT JAG VAR FRISKFÖRKLARAD.  
Att förlora något man älskar, men sedan få tillbaka det igen, är absolut den bästa känslan jag känt i hela mitt liv. Jag kunde inte varit lyckligare. 

Tack för allt stöd under denna tid. Älskar er alla! 

Beach

Idag blev det stranden nästan hela dagen, och buggkurs på kvällen.