Helgen

Igår var jag med Sanna och badade och simmade. Simmade 3,3 km innan hon kom dit med bussen. Han hade med sig sin GoPRO så det kanske kommer lite bilder framöver. På kvällen sedan gav jag mig ut på en intervallrunda på 12 km. 
Idag när jag vaknade drack jag en shake med aminosyror och sedan gav mig ut på en morgon PW på 7km, innan frukosten klockan halv 8. Nu ligger jag och solar på GS och sedan ska jag till stan och köpa lite saker innan GIF-matchen. Efter det har jag fotbollsträning på Gavlevallen.


Man får vara nöjd

Igår blev det snabba puckar då jag egentligen skulle kolla på F17-matchen och sedan åka till träningen. Men ungefär 25 minuter innan matchstart ringde målvakten som skulle stå att hon inte kände sig bra alls. Så det blev full fart från att ligga på Gävle strand och sola till att snabbt ta cykeln hem, byta om och cykla till matchen. Jag hann värma upp i en kvart och hann till matchstart. 

Det var en sjukt jobbig och rolig match med mycket att göra. Vi lyckades få in ett nickmål och vi gick in i halvlek med en 1-0-ledning. I andra hade vi dock en sjuk press på oss, det dröjde kanske 20 minuter innan de nickade in en hörna. Vi hade fortfarande press på oss och jag räddade mycket men när det var 6 min kvar gjorde de 2-0. I sista minuten fick vi en frispark lite utanför straffområdet som Wilma sköt precis i ribban, så närmare än så kan man nog inte vara ifrån poängen. Men vi kämpade på och tycker att vi var värd en poäng iallafall. 

Trots förlusten är jag faktiskt nöjd med min insats vilken inte så ofta händer. Jag tycker det är viktigt komma ihåg att man får vara nöjd och inte fokusera på alla detaljer utan helheten. Jag kan nog ha gjort en av mina bästa matcher. Vissa kommer nog tycka det låter dåligt att säga så men, om man får säga att man gör usla matcher och prestationer, så varför skulle man inte kunna säga att man gör bra prestationer? Det är trots det positiva som tar en framåt i livet.

Idag har jag, Ida och mamma varit på Fjärran och simmat och solat. Simmade först 3km på förmiddagen och sedan 1 km på eftermiddagen. Ikväll har vi matchförberedande träning.


Kräftskiva

Tillbaka igen efter ett litet uppehåll. Har haft ont i halsen sedan efter att jag körde pilates på onsdagen. Matchen gick bra iallafall och vi plockade hem tre poäng. Det blev 1-0 i slutresultat. De har dagarna har jag varit på stranden och försökt kurera mig med ingefärste och gurgra saltvatten. 

Igår var jag på stranden med Frida och några andra och spelade bland annat volleyboll , solade och badade. Därefter åkte vi hem och fixade mig lite då vi skulle baka två tårtor och komma till 96:ornas kräftskiva. 

Nu har jag tagit bussen till Gävle och idag ska jag kolla på F17-matchen och sedan ska jag åka på fotbollsträning klockan fem. 


Skonsam motion

Äntligen har vi fått lite sol till detta land. Såklart bättre sent än aldrig. Har varit och badat, simmat och solat nästan varje dag nu i augusti. Idag åkte jag till fjärran med mamma halv tio och började simma direkt när jag kom dit. 

Simmade 2,2km på förmiddagen och sedan fortsatte jag på eftermiddagen och simmade 800 meter till. Så totalt 3km idag. Simma kan nog vara den mest härligaste och skonsammaste motionsformen som finns, då det ger en härlig avlastande känsla. Ikväll har jag matchförberedande träning, då det är höstsäsongs premiär mot åbyggeby imorgon. Lite av allt

Efter en DM-semifinalmatch, några springturer, simturer, dagar på stranden, träningar, lite shopping, dagar med holländarna och dagar som hundvakt är jag tillbaka. 

På DM-matchen spelade vi i F17-DM mot Huge. Vi lånade några spelade från F17 för att vi har många spelare som är 97:or och därmed inte får delta i F17-DM. Det blev en rolig match med många chanser från båda lagen. Men den slutade 3-1 till oss och vi är vidare till final som gåt den 17:onde september. 

Idag tänkte jag åka till dollarstore för att köpa lite saker till skolstarten, som är om 10 dagar. Ikväll har jag fotbollsträning. Det är väl mina planer för idag. 


Legday, bio och simning

I onsdags cyklade jag till gymmet och körde ett ben och rumppass, älskar benpassen och den enorma träningsvärken efter är väl bara en bonus. Efter passet cyklade jag till posten för att hämta ut ett paket från femimal.com. Beställde tre saker därifrån bland annat BCAA aminosyror, som jag ska börja ta nu innan träning, då jag har hört att aminosyror är mycket bättre än proteinpulver.

Legday
I torsdags åkte jag och mamma till fjärran och simmade drygt 2000meter. På kvällen hade jag fysträning med laget. Efter det såg mamma och jag Paper Towns på bio. Det var faktiskt en väldigt konstig film, och jag personligen skulle faktiskt inte rekommendera den, då jag typ inte fattade handlingen.


Igår solade jag och hade fotbollsträning klockan 16:30, efter det gick jag på sommarkväll och kollade lite på Samir och Viktor. 

Idag när jag vaknade packade jag matsäck och åkte klockan tio när fjärran öppnade åkte och simmade 2100 meter.  Nu ligger jag och solar. Jag ska kolla på A-lagsmatch idag klockan 16 med laget så jag ska åka härifrån ca två. På kvällen ska vi bada och mysa i Boulongen med laget.