Svennis Cup

Nu rullar bussen till Torsby och till Svennis Cup. Vi ska vara där tills på söndag. 


Tisdagsdans på Ön

Igår började jag dagen med ett löppass till gymmet vilket var 4km. Sedan körde jag mage i 1h därefter befann vi oss på stranden hela dagen. På kvällen så var det tisdagsdans på Ön. Vilket det är varje sommar 4ggr. Igår var det Arvingarna och Date som spelade. Det var iallafall en väldigt rolig och lyckad kväll!

Idag körde jag Zumba på morgonen i solen och därefter mage och rumpa med hjälp av träningsvideos på youtube. Det blev allt som allt ungefär en timme. Idag har vi varit på stranden hela dagen efter. Nu ska vi gå ut och äta och sedan åka in till stan för att gå på Sommarkväll! 

Snack right

Här har jag lite tips på frukt och snacks ni kan äta och ni får s.k. "cravings".  Utifall ni vill ha något gott nyttigt oc mättande. Lätt, snabbt att göra och kanske hur gott som helst!

Jordgubbar, banan, gröna vindruvor, körsbär och valnötter.

Löpsommar

Idag har jag varit på sandsnäs på dagen med var tviäungen att åka hem då jag gjorde illa armen när jag körde rundat, flickis på gräsmattan och vi fick åka in och kolla den. Det var inget farligt, som tur var, men varför ta ded osäkra före det säkra. Jag stannade sedan kvar hos mamma i stan. Avslutade nyss ett intervallpass på 10km i boulongen. 

Igår började jag dagen med ett löppass till sandsnäs vilket är ganska presis 9km dit, därefter tillbringade jag hela dagen på sandsnäs, då jag solade och badade.
I fredags var jag hemma och solade och hoppade studsmatta hela dagen och körde ett löppass på 7km i värmen.

*Nu när det är varmt och innan en löprunda, tänk på att alltid komma ihåg med att dricka vatten innan, så ni inte stannar pga att ni är törstiga.


Konditionspass

Igår bestod min dag av 1h och 20 min konditionspass på gymmet. Jag cyklade först till gymmet (och sedan tillbaka sedan), vilket resulterade 7km totalt. Började passet med 35min Crosstrainer.
 Därefter körde jag kontitionsövningar med stepbrädor och kettelbells m.m. Avslutade passet med 10 Cross igen som nedvärmning.
På kvällen gick jag på buggkurs, denna vecka är det fortsättningskursen. Den pågår från 19.00-21.30.

Idag körde jag ett mag-  och benpass på gymmet i 1 h. Därefter cyklade jag fram och tillbaka från gymmet. På kvällen gick jag på buggkurs.