Hejdå Blogg.se

Jag vill passa på att tacka för mig på Blogg.se och börjar blogga på Nouw.com istället. Min nya blogg hittar ni HÄÄÄÄÄÄÄÄÄR eller också vi namn: http://www.nouw.com/hannasundin 

Hoppas du du kommer forsätta att följa med mig på min träningsresa. Välkommen till mig och kika in på Nouw.com 
 

5 oktober

Igår hade vi som jag skrev match med F17. Jag var kanske hur taggad som helst till den matchen. Jag hade värmt upp och allt men efter uppvärmningen ände jag att det inte skulle gå att stå. Jag mådde väl helt och hållet inte riktigt bra och ville inte riskera att återuppta något som jag fick förr. Jag avstod därmed matchen vilken jag i efterhand är glad att jag gjorde, även om det bara var något tillfälligt så kunde det ha stegrats upp och blivit till något mycket värre än vad det egentligen var.De förlorade med 5-1(2-1). Jag tycker att vi hade hyffsat bra spel ändå, men Tyresö är ett väldigt skickligt lag med fint passningsspel och var klart det bättre laget.

Idag mår jag mycket bättre och känner mig inte alls dålig på något sätt. Jag ska åka på fotbollsträning i kväll klockan sju. Först så ska jag ha lite eftermiddagsmys och plugga, då vi har ganska mycket i skolan nu.
 
 

Jobb, gym och trötta ben

Idag har jag varit och jobbat. Jag började klocka åtta så jag hann inte gymma innan jobbet, då jag prioriterar sömn innan träning, då det är minst lika viktigt. Jag slutade halv fem, jag fick sluta en havltimme tidigare än vad jag egentrligen skulle göra. Direkt efter att jag hade slutat åkte jag till gymmet och körde ett bål-pass, vilket inkluderar rygg och mage. Nu är mina ben heeelt slut, så det ska bli skönt att krypa ned och sova senare ikväll.

Jag kan behöva en lång natts sömn nu, då vi ska ha våran näst sista match med F17-laget imorgon. Vi spelar mot serieledarna Tyresö. Förra omgången vi mötte Tyresö FF förlorade vi med tvåsiffrigt, så det gäller att tagga till ordentilgt imorgon och göra det vi kan så vi ge dem en riktig match.
Core-pass
 

Tillbaka till rutiner

Nu är jag jag tillbaka igen efter ett litet uppehåll (igen). Kände väl helt enkelt att jag behöve en paus när skolan började, så man kommer i i rutiner och försöka komma in i det igen. Nu tycker jag väl att jag har kommit in i det så nu är jag back on track och good to go.

Vad som har hänt sedan sist med fotbollen är väl egentligen att vi har spelat DM-final, F17- DM. Vi spelade mot Hille den 17 september på Gavlevallen och vann på övertid med 3-0. Vi har även blivit det sergande laget i damtrean, vilket är hur kul som helst. Därmed är vi klara för att gå upp till tvåan, efter att vi är obesegrade i division tre.

Jag har även fyllt på mitt gymkort igen på Korpen sporthuset och Korpen Gävle Strand. Jag köpte ungdomserbjudandet för 800kr för 4 månader, vilket är en riktigt bra deal. 

Jag sökte även till Gävle lucia och kom med, men valde att hoppa av för att jag inte trodde att jag skulle hinna med både det, skolan, fotbollen, träningen och privatlivet. Då prioriterar jag hellre fotbollen, träningen och skolan före detta.
Vinst i F17 DM
 Seriesegrare i Division 3